Consulta i assessorament Patents i marques Investigacions prèvies Seguiment

01 / Nosaltres

Presentació

Consulpi és una Agència Oficial de Propietat Industrial fundada en l’any 1991, amb seu a Barcelona.

El nostre àmbit professional es centra en la consulta i assessorament sobre patents i marques i en la tramitació, gestió i defensa del seus interessos en matèria de Propietat Industrial, tant d’àmbit nacional com internacional.

Des del nostre despatx, podran realitzar investigacions prèvies per tal de valorar les possibilitats de registre de les seves marques o patents, així com tramitar la seva sol·licitud.

Realitzem el seguiment i control dels seus expedients des de l’inici de la sol·licitud i l’informem de totes les incidències que pugin sorgir en el procés de tramitació. També vigilem les noves sol·licituds publicades en els butlletins nacionals, comunitaris i internacionals per tal de mantenir l’exclusivitat d’us de les seves marques i patents.

El nostre departament jurídic els assessorarà en tot moment i posarà a  la seva disposició tos els mitjans necessaris per a la defensa dels seus interessos en matèria de Propietat Industrial.

El principal objectiu de la nostra empresa és oferir, cada dia, un millor servei als clients a través d’un qualificat i complert equip humà i unes àmplies capacitats tècniques. La nostra agència s’adapta constantment a les exigències dels nous temps i manté un tracte personalitzat amb els clients.

iglésiesassociats Avís legal i Política de privacitat
CONSULPI PROPIEDAD INDUSTRIAL, S.L. - PATENTS I MARQUES
Rambla Badal 137-139, Escala B - Entlo. 1ª, 08028 BARCELONA - SPAIN
Tel. +34 932 964 626 - Fax +34 934 223 438 - email: info@consulpi.com
Consulpi

Consulpi